Bräckt kalkon med fruktig sallad

Bräckt kalkon med fruktig sallad

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till och med purjolök till salladen.
2. Vänd i crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl så att smakerna hinner mogna.
3. Blanda smör, persilja, dill samt saft och skal av citron.
4. Stek kalkonskivorna i smörblandningen.
5. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Sallad 200 g, kalkonkött 70 g, potatis 200 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

  • Fett
    19,39 g
  • Kolhydrater
    45,45 g
  • Protein
    22,5 g
  • Energi (kJ)
    1929,95 kJ
  • Energi (kcal)
    461,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen