Bönsallad med äpple

Bönsallad med äpple

Gör så här

1. Lägg bönor och ärter i blöt över natten.
2. Häll av vattnet och koka bönor och kikärtor i nytt vatten tills de känns klara. Låt svalna.
3. Blanda bönor och kikärtor med purjolök, äpple, gräslök, vinäger och matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    1,79 g
  • Kolhydrater
    31,64 g
  • Protein
    11,16 g
  • Energi (kJ)
    840,39 kJ
  • Energi (kcal)
    200,72 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen