Bönquesadillas med vitlöksdipp

Bönquesadillas med vitlöksdipp

Gör så här

1. Mal potatisen i köttkvarn på en grov skiva. Hacka bönorna grovt. Blanda med resterande ingredienser till bönröran.

2. Fördela röran på hälften av tortillabröden och toppa med resten av bröden. Stek dem på medelvärme i smör.

3. Blanda gräddfil och vitlök. Smaka av med salt, socker och oregano.

4. Dela de stekta tortillabröden i 4 delar och servera med vitlöksdippen.

Källa: Arla Guldko 2017

  • Fett
    28,28 g
  • Kolhydrater
    97,29 g
  • Protein
    27,99 g
  • Energi (kJ)
    3285,79 kJ
  • Energi (kcal)
    785,91 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen