Bönpytt med chili- och tomattopping

Bönpytt med chili- och tomattopping

Gör så här

1. Stek alla ingredienser till och med vitlök i smör.
2. Tillsätt bönor och stek i ytterligare några minuter.
3. Smaka av med sambal oelek, spiskummin, salt och peppar.
4. Toppa vid servering med crème fraiche och strö över tomat.

Serveringsportion: pytt ca 200 g, topping ca 50 g, tomat ca 20 g
Källa: Arla Köket Skola nr 2 1999

  • Fett
    0,03 g
  • Kolhydrater
    2,11 g
  • Protein
    0,28 g
  • Energi (kJ)
    43,93 kJ
  • Energi (kcal)
    10,52 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen