Bönor – Yoghurt – Persilja

Bönor – Yoghurt – Persilja

Gör så här

1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Skär ner bönorna i lika stora bitar. Koka dem mjuka i ca 2 min, häll av vattnet.

2. Sautera bönorna med smör, schalottenlök och persilja. Smaka av med citronsaft och salt. Servera med matyoghurt.

Passar till:
fågel
fisk
fläsk

Källa: Webbkampanj sommar,  Thomas Sjögren, Årets Kock 2015

  • Fett
    10,24 g
  • Kolhydrater
    41,46 g
  • Protein
    21,86 g
  • Energi (kJ)
    1437,64 kJ
  • Energi (kcal)
    342,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen