Böngryta med rostade grönsaker och couscousröra

Böngryta med rostade grönsaker och couscousröra

Gör så här

1. Blötlägg bönorna över natten. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
2. Koka ihop vitlök, chilipeppar och socker några minuter.
3. Rosta grönsaker och äpplen i ugnen vid 225°.
4. Koka upp tomaterna. Tillsätt grönsaker, äpplen och vitlöksblandningen. Koka på svag värme tills grönsakerna är klara.
5. Tillsätt bönorna. Smaka av med salt och peppar.
6. Blanda couscousen med purjolök, persilja och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Gryta 230 g, couscousröra 80 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

  • Fett
    12,41 g
  • Kolhydrater
    43,75 g
  • Protein
    11,52 g
  • Energi (kJ)
    1442,99 kJ
  • Energi (kcal)
    345,51 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen