Bondsallad med ost, rostat sidfläsk och pocherat ägg

Bondsallad med ost, rostat sidfläsk och pocherat ägg

Gör så här

1.Skär osten och fläsket i 1,5 cm tärningar.

2.Knäck äggen i en skål, tillsätt ättikan. Låt stå 5 minuter. Koka upp vatten. Häll äggen och ättikan i vattnet och låt pochera i 3 minuter.

3.Blanda olja, senap och vinäger till en dressing.

4.Skala och skiva löken och plocka sallaten.

5.Rosta fläsket i en stekpanna.

6.Lägg upp sallad, lök och ägg på tallrikar. Toppa med ost och fläsk. Häll över dressingen.

Källa:Castello 2011 & Castello 2015

  • Fett
    47,78 g
  • Kolhydrater
    3,63 g
  • Protein
    23,12 g
  • Energi (kJ)
    2230,92 kJ
  • Energi (kcal)
    535,36 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen