Bondkakor

Bondkakor

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser utom mandeln i maskin med

vinge. Tillsätt mandeln på slutet.
2. Kavla degen 15 mm tjock.
3. Kyl och skär i 15x15 mm bitar.
4. Baka av i 155°, ca 15 min.
5. Doppa hela kakan i choklad och dekorera med sockerrostad mandelsplit.

Källa: Klassiker i ny stil 2013

  • Fett
    1,5 g
  • Kolhydrater
    3,58 g
  • Protein
    0,35 g
  • Energi (kJ)
    122,71 kJ
  • Energi (kcal)
    29,52 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen