Bön- och äppelsallad

Bön- och äppelsallad

Gör så här

1. Ansa och blanchera bönor i rikligt saltat vatten. Ta upp och kyl väl.
2. Dela och kärna ur äpplena, klyfta i små fina klyftor. Blanda med lök och bönorna, smaksätt.
3. Rör ihop grädde och ättika. Smaksätt med socker, salt och peppar.
4. Blanda grädden med grönsaksblandningen och garnera gärna med någon färsk ört.

Serveringsportion ca:
bön- och äppelsallad 100 g, syrad grädde 25 g.

  • Fett
    9,23 g
  • Kolhydrater
    46,02 g
  • Protein
    18,1 g
  • Energi (kJ)
    1440,76 kJ
  • Energi (kcal)
    347,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen