Blodpudding med rårörda lingon och stekt bacon

Blodpudding med rårörda lingon och stekt bacon

Gör så här

1. Sila blodet, blanda med buljong och rågmjöl. Tillsätt alla ingredienser utom späck och äpple.
2. Vispa kraftigt och tillsätt sedan äpple och späck. Häll smeten i smorda formar.
3. Tillaga i vattenbad, 175° ca 1 tim. 
4. Rör ihop socker och lingon. Stek baconet.

Servera blodpuddingen med rårörda lingon och stekt bacon.

Källa: Arla Guld Ko 2014

  • Fett
    24,07 g
  • Kolhydrater
    55,87 g
  • Protein
    24,31 g
  • Energi (kJ)
    2271,39 kJ
  • Energi (kcal)
    541,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen