Blåbärskaka

Blåbärskaka

Gör så här

1. Lägg havregrynen i blöt i mjölk ca 15 min.
2. Blanda grynen med de övriga ingredienserna till och med vaniljsocker, till smeten.
3. Tryck ut smeten i smorda formar eller bleck. Lägg i bären.
4. Grädda i ugn, 175º ca 40 min. Låt kakan svalna.
5. Kan serveras både ljummen och kall med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Kaka 100 g, vaniljsås 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

  • Fett
    20,07 g
  • Kolhydrater
    48,57 g
  • Protein
    5,81 g
  • Energi (kJ)
    1670,38 kJ
  • Energi (kcal)
    400,86 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen