Björnbärssoppa med biskvier

Björnbärssoppa med biskvier

Gör så här

1. Koka ihop björnbär, vatten och socker till soppan. Mixa och passera. Kyl soppan.
2. Mixa mandelmassa, socker och äggvita i en matberedare. Spritsa ut stänger eller små biskvier på bakplåtspapper.
3. Grädda i ugn, 250° i 4-7 min.
4. Blanda matyoghurt med vaniljsocker.
5. Servera soppan kall med några extra bär, biskvier och vaniljyoghurt.

Serveringsportion ca: Soppa och björnbär 160 g, yoghurt 30 g, biskvi 25 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

  • Fett
    6,65 g
  • Kolhydrater
    51,75 g
  • Protein
    3,44 g
  • Energi (kJ)
    1243,9 kJ
  • Energi (kcal)
    297,42 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen