Biff "made in Sweden"

Biff "made in Sweden"

Gör så här

1. Stek lök. Blanda med senap och dragon. Smaksätt med salt och peppar.
Fyll biffen. Krydda och grilla hastigt.
2. Glacera potatis och rödbetor i smör. Tillsätt vinäger och persilja.
3. Blanda pepparrot och crème fraiche.

Serveringsportion ca: Kött 120 g, rotsaker 180 g, pepparrotscrème 40 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

  • Fett
    10,41 g
  • Kolhydrater
    29,8 g
  • Protein
    30,67 g
  • Energi (kJ)
    1450,66 kJ
  • Energi (kcal)
    347,57 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen