Biff à la Maria Lindström

Biff à la Maria Lindström

Gör så här

1. Lägg havregryn i grädde och vatten, låt svälla.
2. Blanda i färs, ägg, lök och senap. Salta och peppra.
3. Forma biffarna. Stek tills de är genomstekta.
4. Gör en vinägrett med vinäger, olja, salt och peppar.
5. Skala och skiva betorna så tunt som möjligt. Lägg dem var för sig för att inte färga av sig. Strö en nypa socker över skivorna. Häll över vinägretten, låt stå och dra.
6. Bryn smöret gyllenbrunt, ha i finstrimlad bladpersilja.
7. Lägg färsbiffarna på tallrik. Lägg ett par skivor gulbeta och rödbeta på varje biff. Fördela kaprisen runt om. Häll det brynta smöret över kaprisen.
Servera med kokt eller stekt potatis.

Serveringsportion ca: 541 g
Källa: Svenska rötter 2009

  • Fett
    52,3 g
  • Kolhydrater
    52,53 g
  • Protein
    35,35 g
  • Energi (kJ)
    3474,3 kJ
  • Energi (kcal)
    836,42 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen