Berrybowl med kvarg, citron- och blåbärssirap

Berrybowl med kvarg, citron- och blåbärssirap

Gör så här

1. Blanda citronskal och saft, vatten, socker och honung i en kastrull och koka upp. Låt koka ca 7 min och dra av från värmen, kyl ner. Mixa den kalla sirapen med blåbär.
2. Strimla äpplena tunt på mandolin.
3. Servera kvarg med granola och toppa med äpple och bär, ringla över citron- och blåbärssirapen.

Källa: Sara Aasum Hultberg, Årets Konditor 2014

  • Fett
    0,48 g
  • Kolhydrater
    38,02 g
  • Protein
    17,01 g
  • Energi (kJ)
    985,15 kJ
  • Energi (kcal)
    225,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen