Berry flap jacks

Berry flap jacks

Gör så här

1. Kör ingredienserna till flap jacksen i en degblandare. Tryck ut degen ca 2 cm tjock på bleck. Gör ca 1 cm djupa spår med 5 cm mellanrum i degen.
2. Vispa ihop färskost, florsocker och ägg. Häll färskostfyllningen i spåren i degen och placera jordgubbsklyftorna ovanpå. Sockra eventuellt lite.
3. Baka i ugn på 175° i ca 20 minuter.
4. Ställ kallt i ca 2 tim innan uppskärning.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Deli, Arlaköket 7:2004

  • Fett
    50,18 g
  • Kolhydrater
    131,08 g
  • Protein
    17,73 g
  • Energi (kJ)
    4434,08 kJ
  • Energi (kcal)
    1061,49 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen