Belugabolognese

Belugabolognese

Gör så här

1. Stek lök och vitlök i smör. Tillsätt tomatpurén och fräs med någon minut.

2. Rör ner linser, krossade tomater, vatten, grädde och chilisås. Krydda med oregano och basilika och låt sjuda ca 25 min. Smaka av med salt och peppar.

3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Servera pastan med belugabolognesen och toppa med riven ost och bladpersilja.

Källa: Arla Guldko 2018/Förskolan Sagostunden

FÖRSKOLA Sagostunden

  • Fett
    8,67 g
  • Kolhydrater
    41,46 g
  • Protein
    10,91 g
  • Energi (kJ)
    1236,2 kJ
  • Energi (kcal)
    298,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen