Bechamelsås

Bechamelsås

Gör så här

1.Värm grädde och mjölk. Smält smöret i en kastrull, pudra över mjölet och rör runt.
2.Slå på den varma gräddmjölken under vispning. Låt koka några minuter, smaka av med salt och peppar.

Källa: Cheeselab 2014

  • Fett
    26,72 g
  • Kolhydrater
    6,53 g
  • Protein
    3,16 g
  • Energi (kJ)
    1145,48 kJ
  • Energi (kcal)
    279,36 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen