Bästa rotfruktsgratängen med kassler

Bästa rotfruktsgratängen med kassler

Gör så här

1.Koka rotfrukterna i vatten ca 5 min. Häll av vattnet och blanda rotfrukterna med salt, peppar, örtkryddor, vitlök och större delen av osten.
2.Häll blandningen i smorda bleck.
Häll över grädden och strö över resten av osten.
3.Grädda i ugn, 200º ca 30 min.
Servera till kassler.

Källa: Arla Köket Säkra kort 2010

  • Fett
    16,56 g
  • Kolhydrater
    12,03 g
  • Protein
    26,67 g
  • Energi (kJ)
    1261,02 kJ
  • Energi (kcal)
    305,02 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen