Barnens broccoli

Barnens broccoli

Gör så här

1. Koka råriset.
2. Förväll hastigt broccoli och rotselleri.
3. Koka upp ostsås, mjölk och bujong. Smaka av med kryddor och red eventuellt med majsstärkelse.
4. Lägg råriset på smorda bleck och fördela broccoli och rotselleri över. Täck med sås och gratinera.
5. Servera med en tomat och kikärtssallad med rucola.

Serveringsportion ca: Gratäng 570 g
Källa: Arla Köket Vego 2008

  • Fett
    12,37 g
  • Kolhydrater
    70,93 g
  • Protein
    21,3 g
  • Energi (kJ)
    2115,52 kJ
  • Energi (kcal)
    506,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen