Banslättsskolans rotfruktssoppa

Banslättsskolans rotfruktssoppa

Gör så här

1. Bryn lök i smör.
2. Tillsätt buljong, rotfrukter, timjan och sambal.
3. Koka tills allt är mjukt, ca 10 min.
4. Tillsätt grädde och något av smaksättningsförslagen.
5. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
6. Blanda matyoghurt och kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Soppa 4 dl, topping 0,4 dl
Källa: Arla Köket nr 2:2007 Skola

  • Fett
    30,71 g
  • Kolhydrater
    20,24 g
  • Protein
    47,08 g
  • Energi (kJ)
    2299,64 kJ
  • Energi (kcal)
    551,13 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen