Bakpotatis med kycklingröra

Bakpotatis med kycklingröra

Gör så här

1. Fräs curry i smör, låt svalna. Blanda med crème fraiche, majonnäs och äppelmos, smaka av med salt och peppar.
2. Tillsätt salladskycklingen, låt gärna stå kallt ett par timmar, så smakerna gifter sig.
3. Servera till bakad potatis och gärna en god sallad.

Serveringsportion ca: Röra 120 g, potatis 200 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

  • Fett
    9,22 g
  • Kolhydrater
    35,49 g
  • Protein
    23,21 g
  • Energi (kJ)
    1372,05 kJ
  • Energi (kcal)
    327,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen