Choklad tillsammans med pistage är en oslagbar kombination. Men med hjälp av aprikosmarmelad och ingefärsganache höjer du din dessert till nya spännande nivåer. Toppa med lite bladguld för ett extra lyxigt utseende.
Print

Bakelse på aprikos, ingefära och choklad Arla pro

Choklad tillsammans med pistage är en oslagbar kombination. Men med hjälp av aprikosmarmelad och ingefärsganache höjer du din dessert till nya spännande nivåer. Toppa med lite bladguld för ett extra lyxigt utseende.

Bakelse på aprikos, ingefära och choklad Choklad tillsammans med pistage är en oslagbar kombination. Men med hjälp av aprikosmarmelad och ingefärsganache höjer du din dessert till nya spännande nivåer. Toppa med lite bladguld för ett extra lyxigt utseende.
Choklad tillsammans med pistage är en oslagbar kombination. Men med hjälp av aprikosmarmelad och ingefärsganache höjer du din dessert till nya spännande nivåer. Toppa med lite bladguld för ett extra lyxigt utseende.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen