Bakad potatis med basilikadoftande kycklingröra och tomattopp

Bakad potatis med basilikadoftande kycklingröra och tomattopp

Gör så här

1. Baka potatisen i ugn vid 175°C ca 60 min.
2. Blötlägg tomaterna i varmt vatten i ca 1 timme. Mixa tomaterna, tillsätt olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda alla ingredienser till kycklingröran. Smaka av med salt och peppar.
4. Skär ett kryss i potatisen. Fyll med kycklingröran och klicka på tomattopp.
5. Garnera gärna med färsk basilika.

Serveringsportion ca: Potatis 250 g, tomattopp 5 g, kycklingröra 115 g
Källa: Lunch2:00

  • Fett
    8,94 g
  • Kolhydrater
    35,04 g
  • Protein
    22,08 g
  • Energi (kJ)
    1345,07 kJ
  • Energi (kcal)
    321,32 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen