Bakad potatis  med sellerisallad

Bakad potatis med sellerisallad

Gör så här

1. Stick potatisen och baka dem i ugnen vid 175° ca 60 min.
2. Blanchera eller ångkoka sellerin i hålbleck i ugnen ca 6 min. Låt svalna. Blanda sellerin med de övriga ingredienserna till salladen. Smaka av med salt och peppar. 3. Servera salladen som fyllning till potatisen.

Serveringsportion ca: Potatis 280 g, sellerisallad 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

  • Fett
    15,42 g
  • Kolhydrater
    73,46 g
  • Protein
    20,4 g
  • Energi (kJ)
    2263,77 kJ
  • Energi (kcal)
    541,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen