Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.
Print

Bakad fläskkarré med ugnsrostade höstprimörer och smörig, riven Svecia Arla pro

Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.

Bakad fläskkarré med ugnsrostade höstprimörer och smörig, riven Svecia Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.
Ge fläskköttet en söt, lite grillad rökt smak. Finessen är glazen med sotad aubergine. En fullträff på lunchmenyn med säsongens rotfrukter och smöret med Svecia, som jag hade med i min vinnarrätt på Årets Kock.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen