Baconlåda från Östergötland

Baconlåda från Östergötland

Gör så här

1. Fräs bacon, svamp, purjolök och vitlök.
2. Tillsätt ev lite smör om fettet i baconet inte räcker.
3. Fördela potatis i bleck och tillsätt baconfräs.
4. Blanda crème fraiche med grädde, pepparrot, dragon och persilja. Smaka av med salt och svartpeppar.
5. Fördela blandningen över potatis och baconfräs. Tillaga i ugn, 150° ca 20 min.

Serveringsportion ca: Baconlåda 260 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

  • Fett
    30,44 g
  • Kolhydrater
    29,96 g
  • Protein
    13,67 g
  • Energi (kJ)
    1893,99 kJ
  • Energi (kcal)
    452,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen