Bacon- och laxpytt

Bacon- och laxpytt

Gör så här

1. Stek lök, potatis, rotfrukter, bacon och svamp mjuka i smör. Tillsätt lax och skaldjur. Värm. Smaka av med salt och peppar. Crème fraiche kan blandas i den heta pytten eller serveras som topping.
2. Fördela brödtärningarna i bleck och blanda med smör. Stek dem frasiga i ugnen vid 200° ca 15 min.

Serveringsportion ca: Pytt 290 g, brödtärningar 25 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

  • Fett
    30,53 g
  • Kolhydrater
    40,53 g
  • Protein
    21,47 g
  • Energi (kJ)
    2246,78 kJ
  • Energi (kcal)
    537,41 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen