Augustipanna med ingefära

Augustipanna med ingefära

Gör så här

1. Bryn kött, lök och vitkål i smör. Lägg över i en kokgryta.
2. Tillsätt buljong, soja och ingefära. Låt koka ca 15 min.
3. Rör ner paprika och bönor. Red av med vetemjöl utrört i lite grädde. Låt koka i 5 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka couscousen. Rör ner smör.
Servera med sallad.

Serveringsportion ca: Augustipanna 170 g, couscous 2 dl, sallad 50 g
Källa: Lunchguiden nr2

  • Fett
    15,45 g
  • Kolhydrater
    70,11 g
  • Protein
    33,41 g
  • Energi (kJ)
    2365,43 kJ
  • Energi (kcal)
    565,96 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen