Aubergineröra

Aubergineröra

Gör så här

1. Dela auberginen på längden och skär små kryss på ytan. Stick ned vitlöksskivorna och pensla med olja. Baka i ugnen vid 200 ° ca 30 min.
2. Dra av skinnet och mixa köttet. Blanda med crème fraiche.
3. Smaka av med citronsaft, pressad vitlök, salt och peppar.

Serveringsportion ca: 1,3 dl
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

  • Fett
    6,73 g
  • Kolhydrater
    3,97 g
  • Protein
    1,98 g
  • Energi (kJ)
    371,84 kJ
  • Energi (kcal)
    89,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen