Aubergineröra med valnötter

Aubergineröra med valnötter

Gör så här

1. Stick ett par hål i skalet på auber-ginerna. Baka i ugn, 200° tills de är mjuka, ca 45 min. Låt svalna.

2. Dela auberginerna och ta ur innanmätet och mixa med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

3. Garnera med valnötter, basilika och vrid över lite extra svartpeppar från kvarn.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghurt och yoghurt 2016

  • Fett
    11,53 g
  • Kolhydrater
    4,87 g
  • Protein
    4,13 g
  • Energi (kJ)
    607,69 kJ
  • Energi (kcal)
    145,66 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen