Aubergineröra med valnötter

Aubergineröra med valnötter

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°.
2. Stick ett par hål i skalet på auberginen. Baka i mitten av ugnen tills den är mjuk, ca 45 min. Låt svalna.
3. Tag ur innanmätet och mixa med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
4. Garnera ev. med valnötter.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Arla yoghurtsåser 2009

  • Fett
    10,65 g
  • Kolhydrater
    4,89 g
  • Protein
    3,84 g
  • Energi (kJ)
    571,77 kJ
  • Energi (kcal)
    137,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen