Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.
Print

Aubergine med örtigt ostsmör, rökt gräddfil och knapriga pepparnötter Arla pro

Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.

Aubergine med örtigt ostsmör, rökt gräddfil och knapriga pepparnötter Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.
Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen