Asiatisk sill med koriander och citrongräs

Asiatisk sill med koriander och citrongräs

Gör så här

Dag 1.
1. Dra skinnet från strömmingen. Blanda ättika, vatten och salt. Lägg filéerna i lagen och låt stå kallt i 1 dygn tills strömmingen är vit och färdiggravad.

Dag 2.
2. Ta upp strömmingen ur lagen och låt den rinna av ordentligt.
3. Blanda samman alla ingredienser till dag 2 och smaka av med salt, peppar och ev lite mer chili.
4. Låt stå i 2 dagar innan servering. Toppa med citrongräs, limeskal och chili samt plockad koriander.

Källa: Jul 2014 webbrecept

  • Fett
    6,32 g
  • Kolhydrater
    5,15 g
  • Protein
    18,42 g
  • Energi (kJ)
    628,95 kJ
  • Energi (kcal)
    152,93 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen