Asiatisk köttgryta

Asiatisk köttgryta

Gör så här

1. Fräs lök och curry i smör. Tillsätt buljong och soja. Koka upp. Tillsätt köttet och sjud tills ca 10 min av koktiden återstår.
2. Tillsätt morötterna. Koka upp. Red av med vetemjöl utrörd i vätska. Sjud ca 5 min.
3. Tillsätt matyoghurt. Värm. Smaka av med socker, salt och peppar.
4. Koka riset.
5. Servera med mandarinklyftor, nötter, kokos och ris.

Serveringsportion ca: Gryta 230 g, ris 120 g
Källa: Lunchguiden nr4

  • Fett
    17,46 g
  • Kolhydrater
    63,8 g
  • Protein
    32,51 g
  • Energi (kJ)
    2311,79 kJ
  • Energi (kcal)
    552,53 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen