Aroniasylt med kanel

Aroniasylt med kanel

Gör så här

1. Koka upp bär, vatten, kanel, vaniljstång och frön  i en kastrull. Sänk värmen och sjud på svag värme  ca 20 min.

2. Rör ner socker, citronsaft och sjud tills det blir lite simmigt, ca 15 min.

3. Ta kastrullen från värmen och tillsätt spriten. Häll upp på väl rengjorda burkar. Förvara svalt.

  • Fett
    0,07 g
  • Kolhydrater
    24,12 g
  • Protein
    0,31 g
  • Energi (kJ)
    458,94 kJ
  • Energi (kcal)
    109,61 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen