Äpple- och müslikaka med gräddfil Laktosfri

Äpple- och müslikaka med gräddfil Laktosfri

Gör så här

1. Vispa ihop ägg och socker lätt.
2. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner i äggvispet.
3. Häll upp i smorda bleck och fördela äpple på smeten.
4. Strössla över müsli och hyvla på smör.
5. Toppa med rårörsocker och grädda kakan i ugn på 175°C i ca 25 min.
6. Rör ihop gräddfil och socker och servera till kakan.

Serveringsportion ca: Kaka 150 g, gräddfil 55 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    17,83 g
  • Kolhydrater
    67,59 g
  • Protein
    7,05 g
  • Energi (kJ)
    1942,22 kJ
  • Energi (kcal)
    465,78 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen