Äpple- och ingefärssill

Äpple- och ingefärssill

Gör så här

1. Rör ihop crème fraiche och gräddfil med ingefära, äpple, purjolök och äppeljuice. Smaka av med lite salt och peppar.
2. Skär sillen i cm-stora bitar och blanda med såsen.
3. Låt gärna vila några timmar innan servering. Garnera med rödlök och eventuellt lite extra äpple.

Serveringsportion ca: 80 g
Källa: Det Drömmarnas Jul

  • Fett
    12,37 g
  • Kolhydrater
    1,68 g
  • Protein
    10,17 g
  • Energi (kJ)
    657,93 kJ
  • Energi (kcal)
    157,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen