Äppelpaj med kardemumma och vaniljfraiche

Äppelpaj med kardemumma och vaniljfraiche

Gör så här

1. Blanda äpple med socker, kardemumma och citron och fördela i smorda bleck.
2. Blanda ihop ingredienserna till smuldegen och fördela över äppelblandningen. Grädda äppelkakan i ugnen vid 200°C ca 20 min.
3. Servera med creme fraiche smaksatt med vaniljsocker.
4. Pudra gärna kakan med lite florsocker.

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

  • Fett
    33,15 g
  • Kolhydrater
    55,62 g
  • Protein
    5,47 g
  • Energi (kJ)
    2294,22 kJ
  • Energi (kcal)
    548,85 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen