Äppelmuffins med vetegroddar

Äppelmuffins med vetegroddar

Gör så här

1. Blanda ägg, fruktos, yoghurt, kvarg samt smör till en jämn smet.
2. Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke och blanda i äggsmeten.
3. Blanda sist ner äppeltärningarna och fördela smeten i stora muffinsformar.
4. Grädda i ca 25 minuter på 175°.

En god och lite lyxig "frukostbulle" för den som är trött...Bäst med ett glas iskall mjölk!

Serveringsportion: ca 160 g
Källa: Frukost i skola

  • Fett
    8,88 g
  • Kolhydrater
    60,02 g
  • Protein
    10,05 g
  • Energi (kJ)
    1536,14 kJ
  • Energi (kcal)
    367,54 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen