Äppelkompott med kanelkrisp

Äppelkompott med kanelkrisp

Gör så här

1. Koka ihop äpple, juice, vatten och socker på svag värme under lock tills det börjar tjockna. Kyl.
2. Bryn smör lätt på bleck i ugn, 200°. Lägg på müsli och kanel, rör om. Låt kallna.
3. Vispa vaniljsåsen tjock och krämig.
4. Bottna glas med äppelkompotten, lägg på vaniljsåsen och toppa med kanelkrispet.

Serveringsportion ca: Kompott 65 g, krisp 25 g, vaniljsås 20 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

  • Fett
    8,25 g
  • Kolhydrater
    28,87 g
  • Protein
    2,67 g
  • Energi (kJ)
    856,72 kJ
  • Energi (kcal)
    204,93 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen