Äppelfras med Kesella vanilj

Äppelfras med Kesella vanilj

Gör så här

1. Lägg äppelklyftor tätt på lätt smorda bleck och strössla över musli.
2. Hyvla över kallt smör och baka i ugn, 175° ca 10 min.
3. Blanda kvarg med vaniljsocker och servera till.

Serveringsportion ca: Äppelfras 230 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    15,06 g
  • Kolhydrater
    37,84 g
  • Protein
    7,42 g
  • Energi (kJ)
    1372,45 kJ
  • Energi (kcal)
    326,45 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen