Äppel- och pepparrotssås

Äppel- och pepparrotssås

Gör så här

1.Blanda matyoghurt, majonnäs och crème fraiche.
2.Grovriv äpple. Blanda äpple, juice och pepparrot med majonnäsen. Smaka av med salt och peppar.
3.Tillsätt persiljan.
Om såsen görs dagen innan kommer pepparrotssmaken fram tydligare.

Serveringsportion:ca 90 gram.
Källa:Kock i skolan 2010 (Gunilla Berggren, Malmö Stad, Malmö)


  • Fett
    14,74 g
  • Kolhydrater
    6,61 g
  • Protein
    1,6 g
  • Energi (kJ)
    693,98 kJ
  • Energi (kcal)
    164,85 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen