Äppel- och kanelpaletas

Äppel- och kanelpaletas

Gör så här

1. Skär äpple i mindre bitar. Koka upp äppelmust med socker och citronsaft.

2. Blanda matyoghurt med socker och krydda med kanel efter smak.

3. Fyll upp glassformar med äppel-must och äppelbitar, avsluta med matyoghurten. Frys i minst 3 tim.

Källa: Arla Köket Mexico Modern, Thomas Sjögren Årets Kock 2015

  • Fett
    0,04 g
  • Kolhydrater
    17,27 g
  • Protein
    0,13 g
  • Energi (kJ)
    304,36 kJ
  • Energi (kcal)
    72,78 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen