Äppel- och chilimarmelad

Äppel- och chilimarmelad

Gör så här

1. Koka upp äppelpuré med syltsocker och kardemumma.
2. Blanda ner chili och pressa citron i purén, koka ytterligare ett par minuter.
3. Slå upp på väl rengjorda sultglas och sätt på locket direkt. Förvara i kyl.

Källa: Jul 2014 webbrecept

  • Fett
    0 g
  • Kolhydrater
    10,99 g
  • Protein
    0,05 g
  • Energi (kJ)
    188,68 kJ
  • Energi (kcal)
    45,05 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen