Äppel- och ädelostgratinerad kassler

Äppel- och ädelostgratinerad kassler

Gör så här

1. Varva kassler och äpple i smorda bleck.
2. Slå på ostsås och smula över ädelost. Baka i ugnen vid 175°C ca 15 min.
3. Servera med pressad potatis och sallad.

Serveringsportion ca: 380 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

  • Fett
    18,1 g
  • Kolhydrater
    32,65 g
  • Protein
    33,84 g
  • Energi (kJ)
    1835,95 kJ
  • Energi (kcal)
    443,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen