Apelsinfisk med prickigt ris

Apelsinfisk med prickigt ris

Gör så här

1. Blanda sirap, juice, soja och salt och värm försiktigt i en kastrull.
2. Fördela fiskfiléerna i lätt smorda bleck. Lägg en skiva apelsin på varje filé. Fördela glaseringen på fiskfiléerna. Stek i ugn vid 150° ca 15 min. Strö över solrosfrön vid servering.
3. Koka riset enligt anvisning på förpackningen, vänd ner grönsaksblandningen när ca 5 min återstår av koktiden. Blanda crème fraiche med tomatpuré, vänd ner och smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion: apelsinfisk ca 130 g, rissallad ca 125 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2000

  • Fett
    5,99 g
  • Kolhydrater
    29,07 g
  • Protein
    27,68 g
  • Energi (kJ)
    1202,36 kJ
  • Energi (kcal)
    287,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen