Apelsincurd med nejlika

Apelsincurd med nejlika

Gör så här

1. Vispa ihop apelsinsaft, ägg och syltsockret i en kastrull på medelvärme tills det börjar tjockna. Tillsätt smöret lite i taget under tiden.

2. Vänd ner nejlikorna och häll upp curden upp på väl rengjorda burkar. Förslut direkt och kyl ner. Förvara svalt.

Källa: Arla Köket En sagolik jul 2015

  • Fett
    18,26 g
  • Kolhydrater
    50,12 g
  • Protein
    2,54 g
  • Energi (kJ)
    1567,26 kJ
  • Energi (kcal)
    377,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen