Apelsincheesecake

Apelsincheesecake

Gör så här

1. Krossa kexen med smör. Ej i mixer. Fördela kexblandningen i runda formar med löstagbar kant ca 24 i diameter. Ställ i kylen ca 1 tim.
2. Blötlägg gelatin i vatten.
3. Blanda kvarg, socker, vaniljsocker, juice, choklad och apelsinsaft och skal.
4. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem i vattenbad. Rör ner det i smeten.
5. Fördela smeten i formarna. Låt stelna i kylen ca 3 timmar.

Serveringsportion ca: 100 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

  • Fett
    14,44 g
  • Kolhydrater
    26,39 g
  • Protein
    4,98 g
  • Energi (kJ)
    1069,71 kJ
  • Energi (kcal)
    255,93 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen