Apelsin- och rosmarinlax

Apelsin- och rosmarinlax

Gör så här

1. Lägg laxen i smorda bleck, salta.
2. Blanda ihop ingredienserna till såsen. Häll över laxen.
3. Tillaga i ugn, 200° ca 15 min eller till en innertemperatur på 55°.
4. Koka potatisen och pressa. Smaka av med salt och peppar.
Servera laxen med pressad potatis.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    20,62 g
  • Kolhydrater
    36,49 g
  • Protein
    26,9 g
  • Energi (kJ)
    1911,65 kJ
  • Energi (kcal)
    454,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen