Apelsin- och basilikalax

Apelsin- och basilikalax

Gör så här

1. Skiva laxen tunt och lägg på ett stort fat.
2. Vispa ihop ingredienserna till såsen och droppa över laxen.
3. Avsluta med några varv från pepparkvarnen och dekorera med t ex krasse.
4. Blanda till en sallad med t ex apelsinfileér och rödlök.

Tips: Har du mycket "laxslattar" är det gott att skära dem i tärningar och marinera i det som blivit över eller gör lite extra.

Serveringsportion ca: 60 g
Källa: Det Drömmarnas Jul

  • Fett
    6,17 g
  • Kolhydrater
    1,39 g
  • Protein
    9,85 g
  • Energi (kJ)
    418,38 kJ
  • Energi (kcal)
    100,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen